Site Loader

Ontdek waarom u misschien spijt heeft van het wachten om in deze bedrijven te investeren.

 

Er zijn op 3 november presidentsverkiezingen. Misschien heb je er wel eens van gehoord. Je zult er waarschijnlijk nog veel meer over horen nadat alle stemmen hebben plaatsgevonden en de resultaten zijn geanalyseerd. De aandelenmarkt kan grote bewegingen maken, afhankelijk van hoe het allemaal uitpakt, en beleggers willen misschien wat transacties overwegen voorafgaand aan de grote dag.

 

We vroegen drie Motley Fool-bijdragers om een ​​topaandeel te identificeren dat het waard is om vóór de verkiezingen te kopen. Lees verder om te zien waarom ze denken dat dit het moment is om Baozun (NASDAQ: BZUN), Amazon (NASDAQ: AMZN) en Facebook (NASDAQ: FB) aan je portfolio toe te voegen. Apple aandelen is groot.

 

 

Een Amerikaanse vlag en een staafdiagram. Maak gebruik van ‘s werelds grootste e-commercemarkt

Keith Noonan (Baozun): Dit is een goed moment om te investeren in de Chinese e-commercemarkt, en Baozun onderscheidt zich als een van de potentieel explosiefste aandelen in de markt. Het bedrijf genereert het grootste deel van zijn omzet door grote westerse merken te helpen bij het lanceren en uitbreiden van online winkels die zijn afgestemd op de Chinese markt. In de VS gevestigde bedrijven, waaronder Microsoft, Nike en GoPro, zijn afhankelijk van zijn diensten, en de kans is groot dat de e-commerce specialist merken zal blijven aantrekken die graag willen profiteren van aanhoudende groei voor ‘s werelds grootste online retailmarkt.

 

Baozun-aandelen zien er momenteel ook bijzonder aantrekkelijk uit omdat China het goed doet in vergelijking met andere grote economieën. Het Internationaal Monetair Fonds schat dat het Amerikaanse bruto binnenlands product dit jaar met 4,4% zal krimpen. De Britse economie zal naar verwachting met 9,8% krimpen en de Japanse economie zal naar verwachting 5,3% krimpen. Ondertussen verwacht het IMF dat het bbp van China dit jaar met 1,9% zal stijgen, ondanks coronavirus-gerelateerde tegenwind, waardoor het de enige economie is die groeit in 2020. Het IMF geeft ook richting aan een stijging van de economie van het land met 8,2% volgend jaar. https://aandelenkopen.nl/ online heeft uitgebreid informatie.

 

De sterke groei van de Chinese e-commercemarkt en de algehele economie zou Baozun moeten helpen gedijen, ongeacht welke partij begin november wint, maar er is een potentieel verkiezingsspel met de aandelen. Het bedrijf zou nog betere prestaties kunnen neerzetten als de democratische presidentskandidaat Joe Biden president Donald Trump verslaat en zachtere handels- en politieke standpunten inneemt in de omgang met China.

 

Breng uw stem uit voor de cloud en e-commerce

Will Healy (Amazon): De verkiezingen lijken, net als de andere onzekerheden in de wereld, Amazon in de kaart te spelen. Het maakt niet uit wie er wint, het zal de mars naar de cloud waarschijnlijk niet stoppen. Bovendien, met de komst van Kerstmis en een heropleving van COVID-19-gevallen, zullen shoppers des te meer reden hebben om bij Amazon te kopen.

 

Amazon-aandelen blijven aantrekkelijk voor nieuwe kopers ondanks een groei van meer dan 65% in 2020. Toegegeven, een verwachte koers / winstverhouding van bijna 60 lijkt niet goedkoop. Desalniettemin is het veelvoud met meer dan de helft gedaald ten opzichte van het niveau van 2017. Bovendien zou de enorme groei die Amazon blijft produceren, die waardering de moeite waard moeten maken. In het derde kwartaal steeg de netto-omzet met 37% ten opzichte van een jaar geleden, terwijl het netto-inkomen in dezelfde periode bijna verdrievoudigde.

 

Analisten schrokken er ook niet voor terug om voor volgend jaar een robuuste groei te voorspellen. Ze voorspellen dat het netto-inkomen dit en volgend jaar met 40% op jaarbasis zal stijgen.

 

Amazon’s belangrijkste winstgevende factor, Amazon Web Services (AWS), zal waarschijnlijk de komende jaren voor een groot deel van deze groei zorgen. Grand View Research voorspelt dat de wereldwijde cloud computing-markt tot 2027 jaarlijks met 15% zal groeien. Grand View voorspelt ook 8% voor e-commerce over dezelfde periode. Gelukkig voor Amazon-investeerders overtreft de omzetgroei in beide sectoren deze prognoses veruit.

 

De geschiedenis laat zien dat de inkomsten van Amazon hoger zijn gestegen, ongeacht of een democraat of een republikein het Witte Huis bezit. Nu zowel e-commerce als cloud computing in de groeimodus zijn, zouden beleggers een hoger rendement moeten verwachten tijdens een Biden-presidentschap of een tweede Trump-termijn.

 

De titan van sociale media

Joe Tenebruso (Facebook): Facebook heeft (terecht) veel aandacht gekregen voor zijn aandeel in het verspreiden van verkeerde informatie op zijn sociale mediaplatforms voorafgaand aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Maar hoewel het beschermen van zijn netwerk tegen kwaadwillende actoren een voortdurende uitdaging zal blijven, zal de aandacht van adverteerders en investeerders op deze kwesties na 3 november waarschijnlijk verdwijnen.

 

Sterker nog, marketeers komen opnieuw massaal naar de sociale media-eigenschappen van Facebook. Elke maand zijn er nu meer dan 10 miljoen adverteerders actief in haar services. Deze bedrijven betalen mooie bedragen om de meer dan 2,5 miljard mensen te bereiken die dagelijks een van de Facebook-apps gebruiken.

 

In de komende weken zullen investeerders hun aandacht waarschijnlijk richten op de sterke operationele prestaties en intrigerende groeivooruitzichten van Facebook. De omzet van de digitale advertentiegigant steeg jaar op jaar met 22% tot $ 21,5 miljard in het derde kwartaal, terwijl zijn inkomstengs per aandeel steeg met 28% tot $ 2,71. Facebook ziet een toenemende vraag naar zijn diensten tijdens de coronaviruspandemie, omdat sociale afstandsmaatregelen mensen ertoe aanzetten om meer tijd online door te brengen.

 

CFO David Wehner verwacht dat de groei van de advertentie-inkomsten van Facebook in het vierde kwartaal zal versnellen als gevolg van “aanhoudende sterke vraag van adverteerders tijdens de feestdagen”. Beleggers zouden vandaag moeten overwegen om aandelen te kopen, in afwachting van wat een blockbuster kwartaalprestatie van Facebook zou kunnen zijn.

 

Er is net iets groots gebeurd

 

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik let altijd op wanneer een van de beste groei-investeerders ter wereld mij een aandelentip geeft. Motley Fool mede-oprichter David Gardner en zijn broer, Motley Fool CEO Tom Gardner, hebben zojuist twee gloednieuwe aandelenaanbevelingen onthuld. Samen hebben ze het rendement van de aandelenmarkt de afgelopen 17 jaar verviervoudigd. * En hoewel timing niet alles is, laat de geschiedenis van de aandelenselectie van Tom en David zien dat het loont om vroeg op hun ideeën te komen.

 

Connor Allen