Site Loader

Dit is een zeer belangrijke vraag en het is altijd goed om enkele ideeën te hebben over wat het prijstraject voor Bitcoin naar dit halverende evenement zal gaan, en daarna voor de rest van 2020.


 

Bitcoin had een zeer interessant 2019. De prijsbewegingen van dat jaar kunnen het best worden omschreven als een achtbaan, omdat de huidige prijsniveaus die zijn bereikt door het BTCUSD-paar (dwz van $ 9500 tot $ 10.500) weerstandsgebieden waren die minstens vier keer werden getest in 2019, maar alle tests hebben deze prijsklasse niet naar boven doorbroken. Dit resulteerde in een prijsdaling tot slechts $ 6.800, waar BTCUSD uiteindelijk steun vond.

 

Bitcoin begon dit jaar met een bullish noot. De fundamenten die voor deze stap verantwoordelijk waren, kwamen echter niet van BTCUSD zelf, maar van andere externe factoren. Laten we eens kijken wat deze factoren zijn en hoe ze een rol zullen spelen in de prijsvooruitzichten voor Bitcoin in 2020. Verge is bekend.

 

De grondbeginselen

De niet-erkende Istanbul-hardfork doet geweldige dingen binnen de Bitcoin-blockchain zelf. Een recent rapport van Coin Metrics, een bedrijf dat analyses van individuele blockchain-netwerken en de cryptomarkt biedt, duidt op een sterke verbetering van enkele van de Bitcoin-netwerkstatistieken.

 

De gerealiseerde limiet van Ether steeg vorige week 3,6%.

Mijnbouwproblemen stijgen met 3,6%

Het hash-percentage sprong 3,7%

Het Ether-netwerk bereikt een betere distributieverdeling en verspreidt Ether, die tot dusver gevangen zat in ICO-crowdsales, in de handen van nieuwe eigenaren. ICO-adressen die ooit tot 60% van alle circulerende ether in 2016 bevatten, bevatten nu slechts 40%.

Zoals aangegeven door crypto-econoom Alex Kruger, is er bewijs dat een entiteit veel Ether-tokens heeft opgedweild, waarbij het handelsvolume voor ETHUSD de afgelopen week bijna 4 keer is gestegen dan in de hele tweede helft van 2019. ethereum verwachting is hoog.

 

We kunnen dus zeggen dat de zaken aan de fundamentele kant van de vergelijking opkijken. Er is een fundamentele basis voor de recente prijsstijging. Maar wat zeggen de kaarten?

 

Bitcoin Price Outlook voor 2020

Veel zelfverklaarde goeroes zijn naar buiten gekomen om in 2020 verbazingwekkende prijzen voor Bitcoin te projecteren. Nu BTCUSD een wegversperring heeft bereikt van $ 10.500, zijn velen van hen begonnen terug te lopen op hun opmerkingen. Enkelen hebben vastgehouden aan hun geweren. Maar wat pleiten we hier? We volgen wat de grafieken zeggen.

 

Het jaar 2020 is nog erg jong: slechts twee maanden oud. We zullen echter proberen onze Bitcoin-prognose voor 2020 voor te stellen met behulp van driemaandelijkse prognoses en niet met maandelijkse prognoses. Alle prijsprognoses die hier worden gemaakt, zijn niet in goud vastgelegd en ze zijn zeker geen definitieve aanbeveling om Bitcoin of een ander crypto-activum te kopen of verkopen.

 

Dus wat zeggen de grafieken?

 

Vergeet alle prijsstijgingen die net zijn opgetreden. De langetermijngrafiek laat duidelijk zien dat Bitcoin nog steeds in een neerwaartse trend zit. Het enige dat is gebeurd, zijn rally’s in een neerwaartse trend, en dat verklaart waarom verkopers opnieuw binnenkomen na de bedrogen handelaren die niets weten van de Dow-theorie van prijsactie die met hun kooporders binnenstormt.

 

Wat gebeurt er? Bitcoin-prijs stijgt tot op zekere hoogte, en dan begint een meedogenloze uitverkoop als de geïnformeerde handelaren die al die tijd op het juiste moment hebben gewacht, naar binnen gaan en een harde uitverkoop starten die vingers helemaal naar beneden brandt. Volgens populaire Bitcoin-voorspellingen van TradingBeast zou deze neerwaartse trend van Bitcoin in 2020 verder moeten verdiepen en zou de bitcoin-prijs gemiddeld rond de 8000 dollar moeten schommelen.

 

Kijk, wanneer de zogenaamde ‘goeroes’ naar buiten komen om te zeggen dat Bitcoin $ 100.000 of $ 250.000 per munt gaat halen, zijn ze niet dom. Sommigen van hen verkopen dit verhaal opzettelijk via erkende mediahuizen, die natuurlijk de verhalen en interviews voor de kijkcijfers zullen maken.

 

Maar wat niet-geïnformeerde beleggers zich misschien niet realiseren, is dat sommige van deze ‘goeroes’ een korte broek hebben die precies op het juiste niveau rondhangt. Zodra de goon-handelaren de ‘voorspellingen’ kopen die deze jongens verkopen, hoeven ze alleen maar rally’s te genereren in de neerwaartse trend, waardoor Bitcoin goedkoop wordt voor de professionals om te verkopen zodra de prijs de relevante punten bereikt.

 

We hebben het deze week opnieuw zien gebeuren. Bekijk de wekelijkse grafiek hieronder en je kunt zien dat de recente prijsniveaus die ervoor zorgden dat alle goeroes een prijspiek van 6 cijfers kregen, eerder in 2019 waren getest. Alle drie tests van die niveaus zijn mislukt.

 

 

 

Connor Allen