Site Loader

Vervalsing: Een man in het 4300-blok van 90th Avenue Southeast meldde dat iemand onder zijn naam een ​​lening voor kleine bedrijven had geopend. Vooraf had hij van Experian een melding ontvangen dat er een kredietonderzoek was geweest van de Amerikaanse Small Business Administration (SBA). De rapporterende partij zei dat hij, nadat hij contact had opgenomen met Experian, geen nieuwe informatie ontving en werd doorverwezen naar vertegenwoordigers van de SBA. pepper.nl review is goed.

 

Drugsbezit: een vrouw meldde dat ze een naald had gevonden langs de stoep in het 7700-blok van Southeast 27th Street. De naald, die wit was, bevatte een onbekende stof en bevond zich in een roosterachtige container bij een boom.

 

https://www.youtube.com/embed/s7MGMoshMdM

 

Steun lokale journalistiek

Car prowl: Een vrouw meldde dat ergens in de afgelopen weken (het exacte tijdsbestek is onbekend) in haar auto was ingebroken. Ze heeft ongeveer drie weken geleden voor het laatst in haar auto gereden. De auto is sindsdien geparkeerd in haar carport in het 4200-blok van 83rd Avenue Southeast. Ze had de auto ontgrendeld achtergelaten. Toen het slachtoffer op 9 juli terugging naar het voertuig, merkte ze op dat haar dashboardkastje open stond en dat de inhoud ervan verspreid was in het interieur van de auto. Haar batterij was leeg geraakt doordat het lampje in het handschoenenkastje lange tijd aan bleef. Er lijkt niets te ontbreken. Second love review is niet slecht.

 

8 juli

 

Meer vervalsing: een man meldde dat hij als investeerder bij een bedrijf genaamd GTV Media Group, Inc. was gekomen. Hij vertelde dat de verdachte hem had verteld dat het bedrijf een platform voor het delen van video’s lanceerde, vergelijkbaar met YouTube. Het slachtoffer sloot een contract met de belofte dat hij bedrijfsaandelen zou ontvangen. Vervolgens heeft hij $ 500.000 voor 500.000 aandelen aan de verdachte overgemaakt. Het slachtoffer heeft nog steeds geen aandelen ontvangen en kan geen contact opnemen met de verdachte. De FBI onderzoekt de zaak; de verdachte, die wordt gekenmerkt als een in New York gevestigde ‘miljardair’, heet Guo Wengui. Na follow-up ontdekte de politie van Mercer Island dat verschillende anderen op dezelfde manier grote sommen geld hebben gestort om aandelen bij GTV te ontvangen. De FBI heeft echter bevestigd dat de verdachte geen vast geld heeft uitgegeven aan “lichtzinnige dingen die erop zouden duiden dat hij een verkeerde voorstelling van zaken had gegeven over wat hij voor investeerders zou gaan doen”. Volgens Guo is GTV een mediagroep die ‘de Chinese firewall kan hacken’ om contact op te nemen met Chinese burgers om de Chinese Communistische Partij te verenigen en omver te werpen. De FBI heeft niets misdadigs gevonden over de investeringen, maar blijft onderzoeken.

 

5 juli

 

Een extra vervalsing: een man meldde dat zijn moeder het slachtoffer was geweest van telefoon- en internetfraude waardoor ze een postwissel van $ 9.000 naar oplichters stuurde. De bestelling werd vervolgens in beslag genomen door de politie van Baltimore en zal spoedig worden teruggestuurd. De melder had eerder al een melding gedaan via King County en daarnaast gewerkt aan het stopzetten van het FedEx-pakket.

 

2 juli

 

Nog een vervalsing: een 16-jarig meisje meldde dat ze was benaderd door een man op een parkeerplaats van Walgreens. Ze zei dat hij haar had verteld dat zijn dochter een auto-ongeluk had gehad. Vervolgens vroeg hij het onderwerp of ze bankierde bij Bank of America; het onderwerp zei dat ze dat deed. De man overtuigde haar ervan om naar Bank of America te gaan en een cheque van $ 4.800 op naam van het onderwerp te innen. Ze incasseerde de cheque en gaf het geld aan de man. Het incident heeft niet geleid tot enig financieel verlies van het onderwerp.

 

Diefstal: Een vrouw in het 3000-blok van 80th Avenue Southeast meldde dat een proefpersoon die beweerde een Amazon-medewerker te zijn, bij haar aan de deur kwam en beweerde dat ze moesten betalen voor een via Amazon bestelde laptop. De bedrieger zei dat het slachtoffer de laptop met NIKE-cadeaukaarten zou moeten betalen omdat was bevestigd dat er frauduleuze activiteiten op haar bankrekening hadden plaatsgevonden. Het slachtoffer verloor uiteindelijk $ 700.

 

1 juli

 

Fraude: Een man in het 6900-blok van Southeast 33rd Street meldde dat tussen 08.00 uur op 30 juni en 15.44 uur. Op 1 juli had zijn vrouw een creditcard op haar naam laten openen. Er zijn twee aanklachten ingediend. De man kreeg het advies om met zijn vrouw contact op te nemen met een van de drie grote kredietbureaus.

 

Diefstal: Een man in het 2400-blok van 66th Avenue Southeast meldde dat zijn racefiets uit zijn open garage was gestolen. De diefstal vond ergens tussen 11.00 uur en 17.12 uur plaats. Er zijn op dit moment geen leads.

 

Nog een diefstal: een man werd gecontacteerd door de politie nadat uit videobeelden bleek dat hij een pakket van $ 35 met babyspullen stal van een veranda in het 3400-blok van 77th Place Southeast. Nadat hem werd gecontacteerd, weigerde de verdachte mee te werken. Volgens de politie rende hij door het pand en ontweek hij in hechtenis. Uiteindelijk werd het onderwerp naar Overlake gebracht voor een evaluatie van de geestelijke gezondheid.

 

30 juni

 

Meer vervalsing: een vrouw in het 4400-blok van East Mercer Way meldde dat ze eerder stappen had genomen door de werkloosheid om eene-mail om te voorkomen dat u het slachtoffer wordt van werkloosheidsfraude. Ze ontdekte onlangs dat er op haar naam een ​​frauduleuze werkloosheidsaanvraag was ingediend. De proefpersoon werd geïnformeerd over de stappen die ze kon ondernemen om haar identiteit te beschermen.

 

Een andere auto sluipt rond: een vrouw meldde dat tussen 18.00 uur 29 juli en 15.30 uur Op 30 juni werd er ingebroken in drie auto’s in het 4200-blok van West Mercer Way. Alle voertuigen werden doorzocht; er werd echter niets genomen. Er is geen videobewaking die het incident documenteert.

 

27 juni

 

Meer auto-sluipend: een vrouw in het 7900-blok van Sunset Highway meldde dat tussen 08.30 uur en 12:35 uur was ingebroken in haar voertuig nadat het raam was verbrijzeld. Er was voor ongeveer $ 50 aan items gestolen, waaronder een oplader, een haarborstel en een werkjurk. Er zijn momenteel geen verdachten bekend.

 

26 juni

 

Nog meer vervalsing: een vrouw in het 2700-blok van 72nd Avenue Southeast meldde dat ze dacht dat ze haar nummer had gegeven aan iemand met een nepprofiel op een datingsite. De vrouw zei dat de persoon niet probeerde haar geld op te lichten en dat ze snel hun nummer blokkeerde. De vrouw kreeg het advies om het profiel te melden op de datingsite

 

Connor Allen