Site Loader

De beoordeling van de eetgelegenheid van Mobil bestaat uit vijf unieke evaluaties of beoordelingen, elk met zijn eigen opstelling van modellen en wensen. Zo is een Mobil One-Star eetcafe een café dat een onmiskenbare ontmoeting geeft door buurtstijl, bijzondere omgeving of culinaire roem. Een Mobil Two-Star-café is een eetgelegenheid met een vlekkeloze setting en effectieve hulp om nieuw voedsel te serveren. In deze classificatie wordt rekening gehouden met zowel de waarde als de gezinsvriendelijkheid. Een Mobil Three Star Restaurant is een eetgelegenheid met heerlijk eten, een charmant stilistisch thema en een administratie die zowel warm als handig is. Een Mobil Four-Star-café is een eetgelegenheid die de meest deskundige ondersteuning biedt, naast geweldig eten en introducties die op de een of andere manier onmiskenbaar zijn. Eindelijk is een Mobil Five-Star-eetcafe een café dat een onberispelijke eetervaring biedt door het aanbieden van een opvallend, stilistisch thema dat rijk is, introducties die punt voor punt en prachtig zijn, en eten dat uitstekend is.

Deze regels en verlangens zijn bedoeld als een aanbeveling van wat bezoekers kunnen tegenkomen bij een bezoek aan een café van elk boorniveau. Deze suggesties zijn op geen enkele manier zoveel mogelijk per niveau uiteengezet en zijn niet exclusief besteld. Een eetgelegenheid-stichting moet aan alle vereisten voor de afgelopen sterrenwaardering voldoen of deze overtreffen, om door te gaan naar de volgende sterrenwaardering. Zo moet een Mobil Five-Star-café bijvoorbeeld voldoen aan de wensen en maatregelen voor een Four-Star-eetgelegenheid, een Three-Star-eetgelegenheid, een Two-Star-eetgelegenheid en een One-Star-café voordat het heel goed een Five- Sterrencafé.

Eethuisjes met één ster geven een ontmoeting die onmiskenbaar is, hetzij door individuele lucht, nabijgelegen stijl of culinaire kracht. De administratie van een éénsterrencafé is zowel productief als vriendelijk met perfect geklede servers. De items die worden aangeboden door een restaurant met één ster zijn nieuw en verleidelijk als ze worden getoond.

Tweesterrencafés serveren nieuw eten in een brandschoon decor. Administratie aangeboden door een tweesterrencafé is productief en gezinsvriendelijk. Tweesterren cafébezoekers krijgen de mogelijkheid om de kwaliteiten van een éénsterrenrestaurant te ontdekken, ondanks enkele verbeterde hoogtepunten en een progressief bekwame stijl.

Drietraps eetgelegenheden bieden buitengewoon eten, administratie die zowel warm als handig is, en een stilistisch thema dat aangenaam en gezinsvriendelijk is. Bezoekers van driesterrencafés kunnen hopen de kenmerken van zowel een tweesterrenrestaurant als eensterrenrestaurant te ontdekken, ondanks de steeds explicietere regels voor een beduidend meer deskundig café.

Viersterrencafés bieden bekwame ondersteuning, introducties zijn bijzonder en eten is heerlijk en briljant. Bezoekers in viersterrenrestaurants kunnen hopen het geheel van de normen en kwaliteiten van een driesterren-, tweesterren- en eensterrenrestaurant te ontdekken, met bepaalde verbeteringen.

Connor Allen