Site Loader

Dit bericht bevat verwijzingen naar producten van een of meer van onze adverteerders. We kunnen een vergoeding ontvangen als u op links naar die producten klikt. Op de aanbiedingen op deze pagina zijn voorwaarden van toepassing. Bezoek deze pagina voor een uitleg van ons advertentiebeleid.

 

In mei 2020 begon American Express het aantal creditcards dat u kunt hebben, te beperken tot vier tegelijk. Deze beperking sloot betaalpassen en visitekaartjes uit, maar het plaatst sommige mensen in de moeilijke positie om te kiezen welke vier Amex-kaarten ze willen aanvragen. Als gewoontedier wist ik in een oogwenk wat mijn vier keuzes zouden zijn, maar hoe zit het met mijn TPG-collega’s? creditcard acties bijhouden op websites.

 

Ik vroeg een aantal TPG-medewerkers om hun Amex-keuze met vier kaarten en de resultaten waren redelijk consistent met de mijne. Er was consensus over één populaire hotelkaart en luchtvaartkaart. Op basis van deze stemmen heb ik de ideale Amex-line-up met vier kaarten samengesteld.


 

Er zijn maar weinig hotelcreditcards die kunnen concurreren met de Hilton Aspire Card als het gaat om reisvoordelen en algehele waarde. Misschien is dat de reden waarom TPG Editorial Director Scott Mayerowitz en Loyalty and Engagement Editor Richard Kerr beiden deze kaart kozen in hun line-up met vier kaarten. Ik heb de mijne al bijna twee jaar en ik betaal elk jaar graag $ 450 (zie tarieven en vergoedingen) voor deze kaart. Dat komt omdat het boordevol waardevolle voordelen zit die me duizenden dollars per jaar besparen. Ook heb ik dit jaar alleen al $ 292,17 aan contante besparingen verdiend via Amex-aanbiedingen.

 

TPG-medewerkers zijn vooral dol op deze kaart vanwege de automatische Hilton Honors Diamond-status, de onbeperkte jaarlijkse gratis weekenduitreiking en royale reiskredieten. Als bonus zijn niet-verlopen gratis weekendnacht-awards die tot het einde van het jaar worden uitgegeven, elke avond van de week geldig. Ondertussen vervallen degenen die tussen 1 mei en 31 december 2020 zijn uitgegeven, niet gedurende 24 maanden. american express credit cards voordelig.

 

Het is niet ongebruikelijk dat een premium-creditcard een jaarlijks tegoed voor de luchtvaarttoeslag van $ 250 heeft. Maar de Hilton Aspire schopt het een tandje hoger met een extra resortafschrifttegoed van maximaal $ 250 per jaar. Bovendien kunt u een extra tegoed van maximaal $ 100 krijgen bij het boeken van een verblijf van twee nachten bij deelnemende hotels en resorts Waldorf Astoria en Conrad. Tussen deze voordelen, Priority Pass Select-lidmaatschap en genereuze categoriebonussen is dit een uitstekende Amex-kaart om langdurig in uw portemonnee te bewaren.

Als u de Aspire Card aan uw assortiment van vier Amex-kaarten wilt toevoegen, biedt deze momenteel 150.000 punten na $ 4.000 besteed aan aankopen binnen de eerste drie maanden na het openen van uw account. Dat is genoeg voor één tot dertig award-nachten in Hilton-hotels wereldwijd, afhankelijk van de categorie die u boekt.

 

Connor Allen